Mat och Klimat

Bli skribent i Mat & Klimat

Mat & Klimat drivs helt idéellt. Vi välkomnar nya skribenter! Genom att skriva för oss så kan du ge synlighet för frågor eller åsikter som ligger dig – och oss – varmt om hjärtat. Våra hjärtefrågor är nya matprodukter och recept, miljö, klimat, hälsa och djurrätt – allt kopplat till mat och vikten av att äta mer växtbaserat och mindre kött och mejeriprodukter. Klicka på Om oss för att läsa mer om varför vi har startat Mat & Klimat.

Använd formuläret för att skriva namn, email och gärna telefonnummer. Skriv gärna också gärna några ord vad du är intresserad av att skriva om. Det kan gälla såväl Nyheter som Opinion (krönika, debatt). Artikellängd mellan 2500 och 4000 tecken (inklusive mellanslag).

Alla artiklar som publiceras i Mat & Klimat kommer vi att lägga upp och puffa för på sociala medier.

* Mat & Klimat respekterar din integritet och lämnar aldrig ut din email-adress till något företag, annan organisation eller privatperson.

* De personuppgifter som du lämnar samlas in av M&K endast för internt bruk. Dina uppgifter kommer under inga omständigheter att överföras till tredje part utan ditt tillstånd.

Visited 15 times, 11 visit(s) today

Gilla detta: