Mat och Klimat

ALLA ARTIKLAR

Lupintas svenskodlade sötlupiner utmanar sojan på vegohyllan

Intresset för svenska baljväxter ökar. Mat och Klimat har besökt Lupinta, en Malmöbaserad startup som...

Råttor skrattar och torskar väljer svält

Idag vet vi sedan länge att djur i högsta grad kan lida. I försök har...

Politikerna struntar i djurindustrins konsekvenser – men framtiden är vegansk

Trots djurindustrins uppenbart negativa konsekvenser för vår planet, för djuren och för vårt välbefinnande på...

Ny rapport: Vegbranschen boomar i coronatider

Vegsektorn ser ut att bli en av få vinnare i det svåra ekonomiska läge som...

Sproud – hållbar ärtmjölk utan lång kylkedja

Sproud grundades 2018 av tre personer från grossisten WeMake i Malmö med målet att hitta...

Tuffa beslut kan styra marknaden rätt

Klimatkrisen beror på överkonsumtion anförd av en dåligt reglerad marknad. Hur svårt det än är...
Visited 13 times, 6 visit(s) today

Gilla detta: