Mat och Klimat

GRY FAHLVIK LOOS

NY SKRIBENT I

MAT & KLIMAT

Mat & Klimat presenterar en ny frilansjournalist, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Gry Fahlvik Loos presentera sig själv här. Välkommen Gry!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

Mat & Klimat presenterar en ny frilansjournalist, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Gry Fahlvik Loos presentera sig själv här. Välkommen Gry!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

Mitt namn är Gry och jag studerar Naturgeografi och Ekosystemvetenskap vid Lunds Universitet. Vår fantastiska planet har fascinerat mig sedan jag lärde mig att gå och det går inte en dag utan att jag hittar något nytt som förundrar mig, något nytt som är värt att kämpa för.

Klimat- och miljöaktivism har varit en stor del av mitt liv men förutom det är mina huvudsakliga intressen ekosystembaserad klimatanpassning, naturbaserad kolinlagring och ekosystemrestoration. I framtiden hoppas jag vara en läkande kraft för människor och miljö genom att främja regenerativ markanvändning. Oroa dig inte om du som läser det här inte känner igen begreppet regenerativ markanvändning, det är inte en grej riktigt än. Men jag jobbar på det.

I övrigt är jag oerhört glad och tacksam för möjligheten att vara en del av initiativet ”Mat & Klimat”! Från mig kan ni vänta er lite blandade texter om allt ifrån landskapsförvaltning, kolinlagring, urfolksrättigheter och kanske till och med ett och annat recept.

Massa kärlek,

Gry 

Visited 8 times, 3 visit(s) today

Gilla detta:

Upptäck mer från Mat och Klimat

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa