Mat och Klimat

ALLA ARTIKLAR

Klimatböcker för barn

6 av 10 tonåringar är oroliga för klimat och miljö...

Hemköp testar klimatguidning – Vill inspirera till en hållbar vardag

Butikskedjan Hemköp har tillsammans med forskningsinstitutet RISE tagit startat ett...

Nya järnvägar kan driva på avskogningen i Amazonas

De redan enorma sojaodlingarna i centrala och västra Brasilien samt...

Ny forskning kan ge skjuts åt växtbaserade livsmedel

Så kallade nanofibriller gjorda på växtprotein kan bli en viktig...

Mer eko i vegohyllan – Naturskyddsföreningen kraftsamlar med ny eko-kampanj

Under augusti-september kampanjar Naturskyddsföreningen under parollen Eko för framtiden...

Digital rådgivning ett lyft för kenyanska bönder

Fram till nyligen var potatisodlaren Kimani Mwaniki i Kenya hänvisad...

Internationellt vegobolag satsar på Oumph! – “fördubblad produktion”

Den svenska vegosuccén Oumph! köptes förra året av företagsgruppen LIVEKINDLY...

Krämig kantarellpasta – 0.3 kg CO2e

Det är kantarellsäsong och få saker är så goda som...

Gilla detta: