Mat och Klimat

Ny Skribent:
Edvin Erlandsson

Fler artiklar av denna författare

Mat & Klimat presenterar en ny Skribent, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Edvin Erlandsson presentera sig själv här.

Välkommen Edvin!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

Mat & Klimat presenterar en ny Skribent, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Edvin Erlandsson presentera sig själv här.

Välkommen Edvin!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

Hej! Mitt namn är Edvin Erlandsson och jag är ny skribent här på Mat & Klimat. Jag jobbar för närvarande som hälsopedagog på en grundskola och är utbildad vid GIH i Stockholm.

Ämnen kring natur och djurrätt har länge legat mig nära om hjärtat och jag ser fram emot att bidra med texter som berör dessa ämnen. Mitt intresse har byggts upp sedan tonåren då jag gick en klimatkurs i Jordens Vänners regi. Under senare år har jag deltagit i diverse Erasmusprojekt samt genomfört en utlandspraktik för Framtidsjorden där jag fick arbeta tillsammans med en lokal organisation i södra Indien med klimatanpassning och landsbygdsutveckling.

Jag ser detta uppdrag som nästa steg i att bejaka mitt engagemang för klimat- och djurfrågor samtidigt som jag får chansen att uppmuntra till hållbara, hälsosamma och hänsynsfulla val. Allt för en bättre värld!

Edvin Erlandsson

 

 

SENASTE NYHETERNA

Visited 18 times, 2 visit(s) today

Gilla detta:

Upptäck mer från Mat och Klimat

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa