Mat och Klimat

Fler artiklar av denna författare

Mat & Klimat presenterar en ny Skribent, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Lotte Flodin presentera sig själv här.

Välkommen Lotte!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

Mat & Klimat presenterar en ny Skribent, som kommer att skriva då och då framöver. Vi låter Lotte Flodin presentera sig själv här.

Välkommen Lotte!

Stefan B Nilsson, chefredaktör

 
Mitt namn är Lotte och jag är ny skribent här på Mat & Klimat. Jag läser magisterkursen i litteraturvetenskap på Linköpings universitet och tycker att kommunikation är spännande – oavsett om det är konst och litteratur eller politisk retorik.
 

 

Mitt intresse för frågeställningar kring den fysiska miljön kommer nog till viss del från att ha vuxit upp i en förort där det var lika nära till skog och andra djur som till tåget in mot stan, och kanske är det därför som jag har svårt för uppdelningen natur-kultur. Det kan också komma från min bakgrund inom konståkning; is är uppenbarligen inte skapat av människan, men ishallen är ju delvis det.

Som du kanske misstänker är det relationen mellan människan och hennes omvärld som jag kommer att rikta in mig på. Det ska bli väldigt kul att få resonera kring mat och klimat utifrån mitt kompetensområde och jag hoppas att vi tillsammans kan få nya perspektiv längs vägen.

Lotte Flodin

SENASTE NYHETERNA

Visited 11 times, 2 visit(s) today

Gilla detta:

Upptäck mer från Mat och Klimat

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa